KTCLM wordt ... ??

Zoals jullie inmiddels hebben opgevangen, zullen er op onze geliefde club padelpleinen liggen in het voorjaar van 2022!  

De precieze timing is moeilijk in te schatten en hangt van veel factoren af. We kunnen in ieder geval niet meer wachten en verwachten dat we ten laatste in maart/april van volgend jaar in Maasmechelen aan het padellen zijn. 

Het vernieuwde clubbestuur staat inmiddels klaar om de club te moderniseren en een nieuw elan te geven. Dit is dan ook het uitgelezen moment om de aanleg van de padelpleinen te koppelen aan het re-branden van de club. Daarbij horen een nieuw logo, een nieuwe website en vooral ook een nieuwe naam! 

Uiteraard willen we onze trouwe leden in dit proces betrekken en horen we graag ieders mening. 

Ongetwijfeld zijn er leden die vinden dat er een volledig nieuwe naam moet komen en zijn er anderen die de vertrouwde naam 'KTCLM' graag willen behouden. De bedoeling is dat iedereen de kans krijgt om een voorstel te doen en dat er op een democratische manier een beslissing wordt genomen over onze clubnaam. 

Iedereen kan zijn of haar creatieve idee kenbaar maken door een mailtje te sturen naar clubnaam@ktclm.be.   

Alle leden krijgen op deze manier de kans om hun voorstel(len) door te geven tot en met woensdag 24 november. Op basis van jullie voorstellen zal het clubbestuur de definitieve naam kiezen. 

De nieuwe naam wordt samen met de opstart van de nieuwe website en het nieuwe logo gelanceerd.   

We kijken uit naar jullie voorstellen en bedanken iedereen alvast voor zijn/haar creativiteit!

Foto