KTCLM liga

De derde speelronde van de KTCLM-liga DG  en de tweede speelronde van DH en DD zijn ondertussen afgerond en dus kan de volgende speelronde van start gaan. De wedstrijden van deze speelronde moeten gespeeld zijn tegen zondag 15/08/2021.

·         Bekijk hier alle poules DG

·         Bekijk hier de poules DD

·         Bekijk hier de poules DH

We herhalen nog even de afspraken:

·         Elke poule heeft een kapitein (K). Hij of zij wordt gevraagd om via mail, WhatsApp, sms, telefoon of rooksignalen het initiatief te nemen om een gemeenschappelijke datum te vinden voor de poule-ontmoeting. Dat kan met deze contactgegevens. Conform de privacywetgeving (GDPR) mogen deze gegevens enkel gebruikt worden in het kader van liga-ontmoetingen.

·         De kapitein contacteert liga@ktclm.be om voor de ontmoeting te laten weten wanneer er gespeeld wordt, zodat een terrein voor 2 uur kan gereserveerd worden onder de noemer 'KTCLM-Liga'. Na de ontmoeting worden ook de setstanden door de kapitein naar dit mailadres gestuurd.

·         Jullie mogen zelf uitmaken wie in welke set met wie een team vormt, maar let wel: de volgorde van de wedstrijden die bij de poule staat, is degene die doorslaggevend is wanneer er gelijke standen in de rangschikking zijn.

·         Kan je door omstandigheden alsnog niet spelen op de afgesproken datum, dan moet je zelf voor vervanging zorgen en word je sowieso de laatste in de poule.