Gelukkig nieuwjaar!

Tijdens de vorige nieuwjaarsreceptie op 10 januari 2020 keken we uit naar een succesrijk, gezond, vreugdevol en sportief tennisjaar 2020. We konden terugblikken op het jaar 2019 dat ons heel veel tennisplezier bracht in de trainingen, interclub, clubkampioenschappen, zomerkampen, open tornooi en wintercompetitie. Niemand kon vermoeden dat 2020 in belangrijke mate zou gedomineerd worden door een virus, coronavirus genaamd.

Niet enkel op economisch en sportief vlak maar vooral voor ons aller gezondheid werd het en is het nog steeds een moeilijk jaar. We konden geen paaskamp, geen lentertrainingen en geen interclubkampioenschappen organiseren.

En toch werden de zomerkampen georganiseerd.

En toch werd het nieuwe clubtornooi, genaamd "DE KTCLM-LIGA", een aantrekkelijk, gezellig en competitief tornooi. We hadden tijdens de après-tennis liever wat dichter bij mekaar willen zitten maar de coronamaatregeltjes wilden niet meewerken.

En toch konden we het open tornooi laten doorgaan, met 981 deelnemers. Dank zij de goede organisatie, de strenge toepassing van de coronamaatregelen, de sublieme medewerking van Sarah en Bjorn in het totale beheer van het clubhuis en de tornooileiding in handen van Daan Deckers en zijn team werd dit tornooi met zoveel inschrijvingen een nooit eerder gezien succes.

De wintercompetitie kon starten maar werd op zaterdag 18 oktober gestopt als gevolg van de coronamaatregelen. Sindsdien is de tennishal enkel nog toegankelijk voor -13 jarigen, jongeren die tennisles of training volgen.

Niettemin, het mooiste geschenk dat we overhouden van het jaar 2020, en voor zover we het kunnen weten, is dat ieder van ons gezond en wel door deze periode is geraakt.

Vanzelfsprekend wensen we jullie en jullie dierbaren ook voor 2021 een gezond en voorspoedig jaar. Moge jullie geliefkoosde sport jullie veel tennisvreugde en vriendschap schenken en alzo een fijne en gezellige sfeer creëren in onze club.

Foto