Nieuwe COVID-19 maatregelen.

Gelet op de nieuwe maatregelen die vanaf 19/10 ingaan, zetten we nog even de gevolgen hiervan voor KTCLM op een rij:

 

- De clubkantine Breakpoint zal vanaf maandag 19/10 tot en met 15/11 gesloten zijn. We wensen Sarah en Bjorn veel sterkte toe, want ongetwijfeld had ieder van ons zich hun eerste tennisseizoen heel anders voorgesteld.

 

- Voor de trainingen hanteren we volgende principes:

1) Kinderen van 12 jaar en ouder - kiss & ride: de kinderen worden geacht zelf van de parking tot in de tennishal te wandelen

2) Kinderen jonger dan 12 jaar - drop & go: 1 ouder mag de kinderen begeleiden naar de tennishal, via de zijdeur van de tennishal kunnen de ouders dan terug naar de parking wandelen.

 

Dat wil dus zeggen dat het niet langer mogelijk is voor ouders om naar de trainingen te kijken. De tussenruimte zal afgesloten worden.

 

- De kleedkamers én douches zijn niet meer toegankelijk. Gelieve dus in tenniskledij naar de club te komen en thuis te douchen. 

 

- Recreatieve dubbels kunnen blijven doorgaan. Het is aan de spelers om ervoor te zorgen dat er ten alle tijden 1,5 meter afstand gegarandeerd is. 

 

We danken iedereen voor het begrip en rekenen erop dat iedereen zich aan deze regels houdt, zodat we snel weer 'normaal' kunnen genieten van onze favoriete tennissport!

 

Foto