Update Jeugd Interclub

Zoals jullie ondertussen al weten mag onze favoriete sport vanaf 4 mei terug gespeeld worden. Op de club werden reeds nodige maatregelen getroffen om maandag vlot van start te kunnen gaan. 
Toch zal niet alles hetzelfde zijn als voorheen. Voor een overzicht van alle maatregelen en wijzigingen verwijzen we jullie graag naar onze clubwebsite.
 
Eén van de belangrijkste wijzigingen is de interclubcompetitie. Onder normale omstandigheden zouden de kinderen momenteel volop interclubwedstrijden aan het spelen zijn. Dit is helaas nog niet het geval. Tennis Vlaanderen heeft de jeugd interclub verplaatst naar juli en augustus. Concreet wil dit zeggen dat alle wedstrijden gespeeld zullen worden in juli en augustus. Tennis Vlaanderen vraagt ook om alle ploegen opnieuw in te schrijven. 
 
Mogen we jullie vragen om de spelers van jullie team te contacteren en na te gaan als zij nog interclub willen spelen in juli en augustus. Indien jullie ploeg interclub wenst te spelen dienen jullie Martijn Vranken (hoofdtrainer) een mailtje te sturen voor zondag 10 mei. Ploegen die niet reageren zullen niet opnieuw ingeschreven worden. Indien een ploegje uit elkaar valt proberen we met de spelers die wel nog willen spelen een nieuwe ploeg te maken. 
 
Zodra Tennis Vlaanderen de nieuwe speelkalender bekend maakt zullen jullie op de hoogte gebracht worden. 
Foto