Update 3/04/2020 - Maatregelen omtrent het coronavirus.

Het Coronavirus blijft vooralsnog roet in het eten gooien, ook wat betreft onze clubwerking. We zetten nog eens alles op een rijtje:

-        Clubhuis: het clubhuis zal minstens gesloten zijn minstens tem 19 april. Er wordt verwacht dat dit nog zeker verlengd zal worden tot 3 mei.

 

-       Trainingen: de inschrijvingsdata voor de lentetrainingen worden verschoven naar dinsdag 5 mei en woensdag 6 mei (dit zijn eveneens de inschrijvingsdagen voor de zomerkampen) van 19u00 tot 21u00. De lentetraining zal aanvangen op maandag 11 mei en zal voor KidsTennissers geen 10 maar 7 weken duren, voor tieners en volwassenen geen 7 maar 5 weken. De resterende trainingsuren van de wintertraining zullen verrekend worden als korting bij de prijs van de lentetraining. Voor zij die geen lentetraining volgen, wordt een terugbetaling voorzien. 

 

-        Winterabonnementen: het bedrag van de resterende abonnementsuren zal teruggestort worden naar de verantwoordelijke abonnementshouder. 

        Wintercompetitie: op het moment dat er terug gespeeld kan worden, zal er contact opgenomen worden met de ploegkapiteins om de afhandeling van deze competitie te bespreken. 

-        Interclub: het staat vast dat de interclub niet zal aanvangen op 20/4 zoals eerst gepland. Het gewest Limburg heeft een voorstel klaar om midden mei te starten en de eindrondes te laten plaatsvinden in september, maar dat is zeker nog niet definitief. Wij houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

-        Paaskamp: dit was gepland in de tweede week van de paasvakantie, maar zal niet doorgaan.

 

-        De clubkampioenschappen: een positief effect van de Coronacrisis: we hebben de tijd gehad om te brainstormen over een volledig nieuwe uitvoering van de clubkampioenschappen. Zeer snel volgt hier meer informatie over!

Hou het gezond, en kijk op onze facebook- en Instagrampagina hoe je toch je tenniskwaliteiten op peil kan houden in quarantaine met #thuistennis.

 

Foto